3

JEG ER SKITBRA

Fra 27. februar og frem til påske i 2019, legger Elisabeth Andreassen ut på veien igjen fra Trondheim og nedover med turnéen «JEG ER SKITBRA». Dette er også tittel på hennes aktuelle «Bettan»-biografi skrevet av Arnhild Skre og utgitt i september 2018.

JEG ER SKITBRA er en del av Bettans livsfilosofi og noe hun oppfordrer alle til å si til seg selv. Den gang i 1980 da hun sa hun var skitbra, var det tilfeldigvis en platedirektør som fikk budskapet servert. Og Bettan fikk platekontrakt, forteller biografien.

På nyåret 2019 er Bettan med i ny sesong av «Hver gang vi møtes» på TV2. Turnéen hun følger opp med i etterkant av serien, vil være en skitbra blanding fra hele hennes allsidige musikalske karriere frem til låter fra «Hver gang vi møtes».

Siden platekontrakten i 1980 har Elisabeth Andreassens karriere vært en gjennomgående opptur. Hun har rundet 60 år, men har ingen planer om noe vileskjær. Bettan står på så lenge skutan kan gå, for å sitere biografien «Bettan – Jeg er skitbra!»

Arrangør: Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 475,- / medlem kr 425,- / showmeny kr 795,-

Showmeny består av billett til konserten, samt to-retters meny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

_
_
_