8

SESONGÅPNING – UNDECIDED JAZZBAND MED SOLVEIG BORGEN - ELEGANT STANDARDJAZZ PÅ HØSTENS FØRSTE JAZZKAFÉ.

Dette er bandet som fikk æren av å avslutte epoken vår på Fagerborg Hotel for ganske nøyaktig 3 år siden etter drøye 19 år og rundt 700 jazzkaféer. Derfor har vi nå invitert de tilbake for å sesongåpne høstsesongen denne gangen. Bandet spiller elegant standardjazz av aller ypperste kvalitet, en stil de behersker til fulle. Repertoaret er publikumsvennlige jazzlåter som groover og swinger!

Vokalisten Solveig Borgen har utdannelse fra LIPA. Hun har bodd mange år i Amsterdam der hun samarbeidet bl.a. med Candy Dulfer, John Engels og andre kjente nederlandske artister. Hun opptrådte med storband og jazzband og startet et jazz- og folkband ’Solveig Sings’. Ett år vant hun prisen for beste musikant under en storbandkonkurranse i Berlin.

Undecided Jazzband ble startet i 1989, og har frem til i dag spilt en mengde forskjellige stilarter, som dixieland, mainstream swing, latin og bebop. I hovedsak spiller orkesteret i dag mainstream swing. Undecided Jazzband har i flere år spilt med dyktige jazzsangerinner; blant annet Monica Pilar fra Chile i 2 år, deretter med Majken Christiansen fra København i 2 år og så med Helene Løvik fra Moss. Julie Dahle Aagård har også vært gjestevokalist hos orkesteret tidligere.

Solveig Borgen – vokal
Egil Aarum – trompet
Kjell Martinsen – piano
Yngvar Ravneng – kontrabass
Terje Dyrud – gitar
Stein Mathisen – trommer

Om korona-virus: Alle smittevernhensyn er selvsagt ivaretatt på Scene 5 og kultursenteret. Jazzkafeene gjennomføres med redusert kapasitet og større avstand mellom sitteplassene – maks. 66 personer. Det lønner seg å bestille/kjøpe billetter tidlig, da det raskt kan bli utsolgt!

Arrangør: Lillestrøm Jazzklubb og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 225,- / medlemmer av Lillestrøm Jazzklubb kr 125,- (inkl. billettavgift kr 25,-)

www.lillestrom.jazzklubb.no

Billetter til JAZZKAFÉ - UNDECIDED JAZZBAND MED SOLVEIG BORGEN

  1. I morgen kl 14:00 225 kr   KAFEEN - SCENE 5 Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_