9

JAZZKAFÉ – SIRIL MALMEDAL HAUGE / JACOB YOUNG

PRISBELØNT JAZZDUO AKTUELL MED NY UTGIVELSE «CHASING SUNSETS» DENNE HØSTEN.

I 2018 ga duoene ut debutalbumet «Last Things» En plate som ble møtt av overveldende gode kritikker og respons fra et samlet pressekorps i inn- og utland. Den har blitt omtalt som et høydepunkt i anerkjente jazzmagasin som JazzJournal (UK) og AllAboutJazz (NYC). Albumet vant «Sølvprisen» til det japanske Jazz Critique Magazine for Best Jazz Vocal Album i 2018, og ble nominert til Independent Music Awards i New York City i samme kategori 2019.

I tillegg til å fremføre originalkomposisjoner, tolker de låter fra verdens populærmusikk-katalog med ønske om å tilføre coverversjonene noe nytt som de kanskje ikke hadde tidligere. Siril og Jacob spiller musikk som rører og fenger. Musikken ønsker å være ærlig, nær og skjør. Det å invitere noen til å være nær her og nå, er noe som alltid er interessant og som rører ved det aller viktigste og det aller fineste og skumleste hos oss mennesker. Noe vi alltid lengter etter, og av og til tør å kaste oss ut i. 

Om korona-virus: Alle smittevernhensyn er selvsagt ivaretatt på Scene 5 og kultursenteret. Jazzkafeene gjennomføres med redusert kapasitet og større avstand mellom sitteplassene – maks. 66 personer. Det lønner seg å bestille/kjøpe billetter tidlig, da det raskt kan bli utsolgt!

Arrangør: Lillestrøm Jazzklubb og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 225,- / medlemmer av Lillestrøm Jazzklubb kr 125,- (inkl. billettavgift kr 25,-).

NB! Du kan også kjøpe billett med enten CD eller Vinyl. 

www.lillestrom.jazzklubb.no

Billetter til JAZZKAFÉ – SIRIL MALMEDAL HAUGE / JACOB YOUNG

  1. Lør 21. nov kl 14:00 225 kr   KAFEEN - SCENE 5 Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_