9

JAZZKAFÉ - SENIORSERVICE – JAZZVETERANER MED TIL SAMMEN 250-ÅRS FARTSTID!

SeniorService består av Gunnar Knudsen, fiolin, saksofon og sang. Terje Dyrud, gitar og sang. Arild Berger, piano. Bjørn Svendsen bass og Finn Torgersen trommer. Medlemmene i bandet spiller i ulike band og har tilsammen mer enn 250 års fartstid som musikanter. Alle medlemmene i bandet har gjestet Lillestrøm Jazzklubb tidligere, da i samspill i andre band. SeniorService er satt sammen for denne anledningen.

Terje Dyrud er eldstemann i bandet og har drevet egne band siden sekstitallet, blant annet som orkesterleder under Ray Adams turneer på slutten av sekstitallet. Som jazzmusikant kan samarbeidet med Bjarne Nerem og Kristian Bergheim nevnes. Han var også med en kort stund i Kjell Karlsens orkester. Terje har spilt i både rockeband og danseband opp gjennom årene, men jazzen har overtatt mer og mer siden midten på 70-tallet.

Finn Torgersen har spilt med alt fra dixielandband til større besetninger som Per Borthens Swing Department. Han er en meget allsidig trommeslager med godt øre for alle musikalske nyanser.

Bjørn Svendsen er yngstemann i bandet og er kanskje en av våre fremste bassister. Han spiller både el. bass og kontrabass, samt tuba der det kreves. Han har deltatt på en rekke plateinnspillinger, og radio og TV sendinger. Bjørn har vært medlem i Terjes forskjellige band siden tidlig på 70-tallet. Bjørn har et utrolig øre for harmonier og er en glimrende solist på sitt instrument.

Arrangør: Lillestrøm Jazzklubb og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 200,- / medlemmer av Lillestrøm Jazzklubb kr 100,- (inkl. billettavgift kr 25,-)

www.lillestrom.jazzklubb.no

_
_
_