6

JAZZKAFÉ – MARLEN TJØSVOLL TRIO – TRADISJONELL JAZZ MED EGEN TWIST

Marlen i løpet av få år markert seg som en av Norges fremste unge jazzsangerinner. Etter utdannelsen ved Berklee College of Music har hun allerede rukket å bli anerkjent her hjemme – ikke minst for sin dype musikalitet og særegne vibrato.

Marlen har den særegne evnen til å bli ett med musikken på scenen – og å gjøre sangene til sine egne. Hun henter inspirasjon fra klassiske jazzdivaer som Billie Holiday, Ella Fitzgerald og Julie London.
Marlen er en selvfølgelig artist ved ulike festivaler og arrangementer – og har også opptrådt for kjente navn som Dee Dee Bridgewater, Julio Iglesias, Lizz Wright med flere.
Den Horten-baserte pianisten Magne Arnesen har de senere årene markert seg som en av landets ledende i bop-mainstream tradisjonen og dyrker det harmoniske i kombinasjon med eleganse og lekenhet. Han har flere ganger tidligere gjestet Oslos jazzscener bl.a. som medlem av Halvard Kauslands grupper og med egen trio.

Jens Fossum på bass er kjent fra en rekke besetninger og utgivelser og har gjestet oss en rekke ganger. Han studerte til bachelor ved jazzlinja på NTNU og til mastergrad i jazz performance ved University of Miami. Fossum har spilt/spiller i og med Sigurd Køhn quartet, Ingar Kristiansen og Torstein Ellingsens Sinatra Songbook, Knut Risnæs kvartet, Randi Tytingvåg, Hilde Louise Asbjørnsen og Espen Rud/Hans Mathisen for å nevne noen. I 2015 kom han ut med solo platen «bass detector» på det Tyske selskapet Ozella. «Impressive!» skrev verdens største jazzmagasin, DownBeat, og ga platen 4 av 5 stjerner.

Om korona-virus: Alle smittevernhensyn er selvsagt ivaretatt på Scene 5 og kultursenteret. Jazzkafeene gjennomføres med redusert kapasitet og større avstand mellom sitteplassene – maks. 66 personer. Det lønner seg å bestille/kjøpe billetter tidlig, da det raskt kan bli utsolgt!

Arrangør: Lillestrøm Jazzklubb og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 225,- / medlemmer av Lillestrøm Jazzklubb kr 125,- (inkl. billettavgift kr 25,-)

www.lillestrom.jazzklubb.no

 

_
_
_