6

JAZZKAFÉ - LIVE FOYN FRIIS

Danmarks nye jazzstjerne er norsk, kommer fra Asker og heter Live Foyn Friis. Hennes musikalske landskap spenner bredt fra tradisjonell storbandjazz til det mer sarte og moderne jazz og pop uttrykk. Ny CD presenteres også. Live er en dyktig vokalist som faller naturlig inn i de fleste sjangere i jazzen. Hun har solid bakgrunn og utdannelse på kjente musikkskoler og konservatorier i Norge, Sverige og ikke minst i Danmark hvor hun er meget populær. Også resten av Europa samt Brasil og Japan har omfavnet henne.

I tillegg til å være en framifrå vokalist, er hun en låtskriver som har mye på hjertet og i tillegg en bandleder som vet hvor hun vil. Sin unge alder til tross har hun allerede flere skiver på samvittigheten og har vist at vi har å gjøre med et stort talent som allerede har slått ut i full blomst.

Vi snakker altså om en fremragende jazzvokalist med en uimotståelig tilstedeværelse og utstråling både i musikken og på scenen. En ung artist som har jobbet hardt og bredt de siste årene, og det har gitt resultater vi kan glede oss over. Du kan forvente deg en vakker konsert med spennende og rytmiske komposisjoner krydres med en fortryllende vokal.

Besetningen i trioen er: Live Foyn Friis - vokal, Eirik Svela - gitar og tba - kontrabass. De tre spiller en mix av Lives komposisjoner og jazzstandards. 

Skrevet om Live Foyn Friis:
«Danmarks mest lovende jazz-pop talent er Norsk» - Dagens Næringsliv.
«Man er ikke et sekund i tvil om at man her lytter til en singer-songwriter av Guds nåde» - GAFFA

Arrangør: Lillestrøm Jazzklubb og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 175,- / medlemmer av Lillestrøm Jazzklubb kr 75,- (inkl. billettavgift kr 25,-)

www.lillestrom.jazzklubb.no 

 

_
_
_