2

JAZZKAFÉ - CLUB 3 FEAT. MARIANNE LIGAARD ERIKSEN

Club 3 er en relativt ny besetning. Marianne Ligaard Eriksen er yngst i dette bandet. Gjennom diverse spillejobber fant hun en sjelefrende i bassisten Stig Adolfsen. Tidligere har Marianne jobbet som korist for diverse nasjonale og internasjonale artister i Waterfall studio og deltatt i MGP. Hennes hjerte har hele veien ligget i jazzen. Nå jobber hun som lærer, dirigent og korist og synger fast med blant annet Sørum Storband.

Stig Adolfsen spiller både akustisk og elektrisk bass, og jobber med ulike stilarter og genre som Jazz, folkemusikk, visesang, populærmusikk og teatermusikk. I trioen Trogiba har han et fast samarbeid med Sverre Hanstad og Geir Hauger. Han har spilt og spiller i en rekke sammenhenger med mange band og artister. Han har bidratt på mange ulike plateinnspillinger som «Vi Vil Ha Sommer» av Marit Hoem /Oddvar S. Kvam med vokalistene Mari Maurstad og Per Sandvik, Øyvind Bremnes Compagnie «Bredt & Langsomt» og «HYLBOP 69`s Jazzinnspilling med Harald Bergersen/ Geir Hauger/ Roy Helvin & Chr. Lund, for å nevne noen av utgivelsene.

Sverre Hanstad begynte å spille gitar sent på 60 tallet inspirert av bl.a. Jimi Hendrix og Peter Green. Senere fikk han interesse for jazz og hørte på bl.a. Jim Hall, Pat Martino og Pat Metheny.  Under studier ved NTH i Trondheim, ble han med i S. Møller storband og mindre jazzgrupper. Hjemme igjen i Oppegård har han spilt i et fusion band, Vestby storband og Sandvika storband, samt i mindre jazz grupper med bl.a. Geir Hauger, Stig Adolfsen, Ivar Antonsen og Marian Aas Hansen. Parallelt spiller han også i band basert på soul, funk og blues.

Sammen spiller trioen Club 3 melodisk jazz med fokus på samspill mellom kontrabass, gitar og vokal.

Arrangør: Lillestrøm Jazzklubb og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 175,- / medlemmer av Lillestrøm Jazzklubb kr 75,- (inkl. billettavgift kr 25,-)

www.lillestrom.jazzklubb.no

_
_
_