5

JAZZKAFÉ - CHRISTIN MALMBERG & JAN ERIK ULSETH KVINTETT

Malmberg & Ulseth Kvintett er et fleksibelt jazzband som opptrer i ulike konstellasjoner. De spiller swingende gladjazz og myke ballader. I tillegg blir det noen jule-jazzlåter også! De kjennetegnes av høy musikalsk kvalitet og variert repertoar.

Christin Malmberg- vokal er en allsidig sanger med jazz og viser som favorittsjangere. Hun er musikk og drama-utdannet, 12 år i NRKs jentekor, og medvirket i ulike liveband, show, teater og tv siden barnsben av. I hjembyen Fredrikstad har hun spilt i forskjellige oppsetninger som Isfront, Blanke messingen, Stabbur-Nilsen, Reisen til julestjernen og de fleste sommermusikalene i Brottet på Hvaler. Hun synger med to band, jazzkvintetten «Malmberg & Ulseth» og «Malmbergs orkester» som spiller skandinavisk ny visepop. Hun har hatt egne intimkonserter og er ofte å høre på jazzkvelder og jazzcafé i Sarpsborg og Fredrikstad. Med sin varme stemme og tydelige nære formidling fenger hun publikum og skaper god musikalsk stemning.

Jan Erik Ulseth- tenor/altsax og vokal, flyttet til Fredrikstad fra Lillestrøm i 2012. Han spilte blant annet i Swingfot Jazzband og i bassisten Erik Amundsens sekstett i Oslo i en årrekke. Har vært med i diverse CD innspillinger. Siden studiedagene har han spilt i storband som Bodega Band i Trondheim, Skedsmo Storband i Lillestrøm. Han er nå aktiv tenorist i jazzmiljøet i Sarpsborg / Fredrikstad i ulike småband-konstellasjoner.

Tom-Arild Andersson- piano, spiller i The Beatniks, og har også sin egen jazz trio.  Er også med Øivind King Kong i Jukebox showet. Har tidligere spilt med James Burton, Claes Neeb, New Jordal Swingers, og i senere tid med Angelina Jordan.

Trond Gundersen, Frilans slagverker og slagverklærer fra Rygge i Østfold. Jobber som utøvende slagverker i div. jazz, klassisk, pop og teatersammenhenger. Underviser i slagverk ved Kulturskolen i Moss/Rygge/Våler, og ved forskjellige seminarer, kurs og Workshops 

Tor Ivar Andreassen- kontrabass er Lislebygutt, født 1944, Musiker med Kontrabass som hovedinstrument. Ansatt i Bergen Filharmoniske Orkester fra 1972 til 1997 og ved Greåker Videregående skole som musikklærer frem til 2009. Aktiv som jazzmusiker i Bergen ved siden av jobben som orkestermusiker i alle år og spilt med en rekke fremstående nasjonale og internasjonale jazzmusikere. Han har skrevet arrangementer for Bergen Filharmoniske Orkester, Oslo Filharmonien, Kringastingsorkesteret samt en rekke korps, brassband, storband og kor.

Arrangør: Lillestrøm Jazzklubb og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 100,- / medlemmer av Lillestrøm Jazzklubb har fri entré.  
NB! Medlemmer må også henvende seg i billettluka for å hente sin billett

_
_
_