2

ØSTNES OLDTIMERS 50-ÅRS JUBILEUM

Det er et utrolig 50-års jubileum som skal markeres denne ettermiddagen. Vi håper flest mulig blir med på feiringen av dette populære lokale danseorkesteret og gleder oss stort til denne lørdagen!

Musikken som hobby og avkobling fra den daglige dont går igjen som en rød tråd i alt orkesteret har foretatt seg. Alle medlemmene har vært i fast arbeid innen ulike profesjoner, men alle har hatt musikken som felles interesse. I Romerikes Blad ble bandet omtalt som et publikumsky ”doldis”-orkester, naturlig nok ettersom man var mer opptatt av musikken enn å vise seg fram! Orkesteret spiller storband orientert melodisk jazz inspirert av bl.a. Benny Goodman, Glenn Miller og Charlie Barnet, med innsmett av fransk og latinamerikansk dansemusikk. Vokalist med dette utrolig populære lokale danseorkesteret er Beate Skråmm Bakker.

Når Oldtimers passerte 45 år ble heldigvis den livslange historien samlet mellom to permer med masse flotte nostalgiske bilder. Nå har de lagt ytterligere noen aktive år bak seg, men er still going strong. Vi gleder oss !

Les mer om orkesteret og historien, klikk her

Arrangør: Lillestrøm Jazzklubb og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 100,- / medlemmer av Lillestrøm Jazzklubb har fri entré.  
NB! Medlemmer må også henvende seg i billettluka for å hente sin billett

_
_
_