7

Kirsti Sørlie Hansen & Joachim Svendsen - Bergtatt av Eva Cassidy

Gjester for anledningen er Palle Wagnberg (bass) og Thomas Hvale (trommer)
Under vignetten «Bergtatt av Eva Cassidy» trakk Kirsti Sørlie Hansen og Joachim Svendsen fullt hus både i vår- og høstsesongen i fjor. Her kommer en ny oppfølger med bl.a. en rekke av låtene Eva Cassidy fremførte fra evergreens repertoaret «The Great American Songbook».

Eva Cassidy var en amerikansk vokalist og gitarist kjent for sine tolkninger av jazz, blues, folkemusikk, gospel, country, rock og pop klassikere. Hun ble beskrevet som en av sin generasjons største stemmer av den britiske avisen The Guardian. Hun var likevel relativt ukjent utenfor hjembyen Washington D.C. da hun døde av kreft i 1996 bare 33 år gammel. Men etter hennes død ble innspillinger med henne utgitt, og har hittil solgt over ti millioner eksemplarer. Sist høst var det 20 år siden Eva Cassidy døde. Kirsti Sørlie Hansen har latt seg inspirere av sitt store idol. Sammen med Joachim Svendsen, på gitar, framfører de Cassidys tolkninger av en rekke fantastiske låter, deriblant som nevnt mange perler fra The Great American Songbook!

Kirsti og Joachim har opptrådt i Jazzklubben i ulike sammenhenger. De har begge bakgrunn fra forskjellige musikkformer, og setter stor pris på akustiske konserterer hvor de får ekstra nær kontakt med publikum. Kirsti er fra Rælingen, er utdannet skuespiller og sanger, og har en rekke roller og konserter på CVen. Nevnes må også at Kirsti ble landskjent da hun deltok på IDOL i 2011. Hun sjarmerte alle med sin opptreden og ble blant de fem beste. I følge Marion Ravn var hun den beste artisten i IDOL siden Kurt ! Joachim er kjent fra en rekke musikalske konstellasjoner og spiller blant annet gitar for Stephen Ackles og i Fat Fred & The Possum Hunters. Palle har også opptrådt i Jazzklubben i flere ulike sammenhenger, ikke minst bak sitt B3-orgel og som visetolker.

Arrangør: Lillestrøm Jazzklubb og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 100,- / medlemmer av Lillestrøm Jazzklubb har fri entré.  
NB! Medlemmer må også henvende seg i billettluka for å hente sin billett

_
_
_