Eirik Svela Kvartett m/ Siril Malmedal Hauge

 

Bandet består av Siril Malmedal Hauge - vokal, Eirik Svela - gitar, Håkon Norby Bjørgo - kontrabass og Ivar Myrset Aasheim - trommer. Sammen tolker de ulike populær og upopulære melodier, standards og en og annen jazzjulelåt i et ærlig og gjennomsiktig format.

Siril Malmedal Hauge er ung og fremadstormende vokalist utdannet fra jazzlinja i Trondheim. I tillegg til å være bandleder for prosjekter som Fieldfare og Wild Things Run Fast, har hun samarbeidet med band og musikere som Lars Jansson, Jesper Bodilson, Anders Thorén, Jacob Young, Magnus Bakken, Alf Hulbækmo, Peedu Kass og Ytre Suløens Jazzensemble, MMO-ensemble, vokalgruppen Sonavi og Prøysenprosjektet «Lillebror» som gir ut sin debutplate på plateselskapet Grappa. I 2010 mottok hun norsk kulturskoleråds «Drømmestipendet» og i 2011 Kulturstipend fra Sula Kommune. Hun har også spilt og turnert i Norge, Sverige, Estland og Serbia.

I 2016 gav hun ut platen «Jeg Går og Drømmer» sammen med pianist Alf Hulbækmo på Athletic Sound Records. I februar 2017 gav hun ut ut platen «Fieldfare» på Øra Fonogram. Hun medvirker også på prosjektet «Nordic Circles» sammen med nordiske jazzmusikere, som ble gitt ut på AMP music & records våren 2017.

Håkon Bjørgo på bass og Ivar Myrset Aasheim på trommer har også sin utdannelse fra Norges Musikkhøgskole, mens Eirik Svela på gitar har sin utdannelse fra Leeds College of Music i England, hvor han også arbeidet lenge som frilansmusiker. I Norge har han samarbeidet med musikere som Palle Wagnberg (The Real Thing) og har blant annet spilt på den prisbelønnte tv-serien Lilyhammer. Han er også fast gitarist og arrangør i «MonicaZ Vals» – et tribute band til den folkekjære svenske jazzlegenden Monica Zetterlund.

Arrangør: Lillestrøm Jazzklubb og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 100,- / medlemmer av Lillestrøm Jazzklubb har fri entré.  
NB! Medlemmer må også henvende seg i billettluka for å hente sin billett

_
_
_