JAZZKAFÉ

«Amigo Tom» - Norges ukronede bossakonge Tom S. Lund med Eva Bjerga Haugen og Tor Yttredal. Reseptfri musikk for hjertet! Tenk på all den fantastiske musikken du bare sjelden eller aldri får høre – nå har du sjansen!

Amigo Tom er en vennskapelig veiviser inn i den brasilianske sangskatten, bl.a. representert ved den store komponisten Tom Jobim, og de mange venner (amigo’s) av hans musikk. Tom betyr dessuten tone direkte oversatt fra brasiliansk.

Alle låtene, eller som her; «de vennlige tonene», er håndplukket og arrangert av gruppens musikalske leder, Tom S Lund. Tom, godt kjent fra «Trio de Janeiro», er ellers ansett for å være en av Europas ledende bossanova-gitarister.

Med seg, fra Stavanger, har han den middels talt oppsiktsvekkende vokalisten Eva Bjerga Haugen. Hun ble kåret til årets Stavangerkunstner 2010, og har gjestet en rekke større jazzfestivaler som for eksempel Moldejazz, Sildajazz og Vossajazz. Vi får også høre den eminente saksofonisten og fløytisten Tor Yttredal. Tor er til daglig professor i musikk ved Universitetet i Stavanger, men har vært brukt som solist og ensemblemusiker med størrelser som Chick Corea, Bobby McFarrin, Palle Mikkelborg og Terje Rypdal.

Dette blir en konsert som vil bli husket lenge. Dersom du vil ha en smakebit allerede nå, kan du gå inn her. Opptaket er gjort av NRK under Maijazz i 2011.

Her kan du lese mer om prosjektet.

Arrangør: Lillestrøm Jazzklubb og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 100,- / medlemmer av Lillestrøm Jazzklubb har fri entré.  
NB! Medlemmer må også henvende seg i billettluka for å hente sin billett

_
_
_