1

IT WAS FIFTY YEARS AGO TODAY - ALT FRA THE BEATLES 1967

1967 er et av de mest spennende og produktive årene til The Beatles, og «It Was Fifty Years Ago Today» - serien er stolte av å presentere «Alt Fra The Beatles 1967». Serien er produsert i samarbeid med Oslo Konserthus, og har til nå, år for år, framført samtlige sanger utgitt av The Beatles fram til 1967. Når prosjektet er ferdig i 2019/2020, vil publikum ha hørt alle låtene The Beatles ga ut.

Vi er stolte over å presentere «Alt Fra The Beatles – 1967» og i forestillingen vil publikum bli ledet gjennom av selveste «fortelleren» Tom Mathisen, og vår «Billy Shears» Trond Granlund. En meget solid vokalrekke med Kim Wifladt, Eirikur Hauksson, Stian Joneid og Jonas Groth løfter det hele til full Beatles-stemning med de riktige harmonistemmene fra originalinnspillingene. Og bandet «Masters Of The Past» leverer energi og arrangement med full respekt for originalinnspillingene.

1967 er kjent som «Summer of Love», og Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band er lydsporet. Albumet kommer som et sjokk på musikkverdenen. Låtene, lyden, coveret, og tekstene, bringer pop og rock over terskelen fra å være lett underholdning til å bli samtidskunst. Beatlemania er definitivt over. The Beatles har sluttet å turnere, og konsentrerer seg om å utforske hva de kan få til i studio. Håret et lengre, bartene gror, og psykedeliske stoffer og nyskapende musikk preger året. Det første hintet og en liten forsmak kommer tidlig på året med singelen «Penny Lane/Strawberry Fields Forever». Så kommer albumet «Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band» på forsommeren og forandrer alt. Litt senere på sommeren spiller The Beatles på TV for nok et rekordstort publikum. Over 400 millioner TV-seere så bandet spille sin ferske låt «All You Need Is Love» i verdens første live satellittsending. Senere på året kom også filmen og den doble EP'en «Magical Mystery Tour» med flere klassiske perler og den surrealistiske 2I Am The Walrus».

Dette er ikke et «tribute band» som driver med «look alike», eller «sound alike» Beatles-show, men en storproduksjon laget av Beatles-nerder i samarbeid med Oslo Konserthus. Med en håndplukket besetning i alle ledd ønsker vi å gi dere den beste Beatles forestillingen vi er i stand til å levere.

«We assure the public our production will be second to none”

-A splendid time is guaranteed for all!

Masters Of The Past AS, 2017

Arrangør: Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 450,- / medlem kr 420,- / showmeny kr 770,-

Showmeny inkluderer billett til konserten, samt to-retters meny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpe på web, da bord må reserveres.

 

_
_
_