1

HELENE EDLER OG LILLESTRØM STORBAND

Nyt en kveld med god god mat og drikke glitter, jazz og svingende førjulsstemning – alt svøpet i deilige juletoner og gamle jazzperler.

Helene er en allsidig vokalist med stort spenn i stemmen, fra dyp alt til lys sopran. Hun er oppvokst i Oslo, men har vært bosatt i Lørenskog de 20 siste årene.

Helene er fast frontfigur i Lillestrøm Storband, også kjent som LISTO, har sitt eget happy-jazz-band med til sammen åtte medlemmer, og synger dessuten både World Music og jazz-klassikere sammen med komponist og pianist Tron Syversen.

Hun fanger publikum med sin humor og varme og leverer nydelig sang med en vakker stemme som målbinder lytterne og gjør salen stille.

Lillestrøm Storband er et allsidig, 18-manns storband med Bjørn Husom som bandleder.

Med sitt allsidige repertoar, erfarne musikanter og sin dyktige vokalist Helene Edler, skaper de stemning for de fleste aldersgrupper med musikk fra 1930-åra og fram til nyere tid.

De har flere konsertprogrammer, blant annet «Ladies of Jazz» og «An Evening with Ella og Basie», begge konserter med original-arrangementene som ble brukt av mange av artistene vi spiller musikken til.

---

Billetter og bordreservering bestilles gjennom billettluka på Lillestrøm Kultursenter – 64 84 55 50.

Scene 5 åpner klokka 12 alle hverdager og holder åpent til ganske seint. Dere er hjertelig velkommen til å prøve menyen vår, eller å ta noe å drikke før konserten starter.

_
_
_