1

Gratulerer med Jahn.

Til minne om Jahn Teigen. Hele Norges Jahn Teigen (70) sovnet inn 24. februar 2020. Vi hyller denne fantastiske artisten med suksessforestillingen «Gratulerer med Jahn» .

Den kritikerroste forestillingen gjorde et dypdykk i Jahn Teigens musikalske univers, fra tiden med Popol Vuh/Popul Ace, til Prima Vera, gjennom Melodi Grand Prix, og tok for seg alle hitene som hele Norge elsker – og kan utenat. Alle har et forhold til Teigens låter, selv om ikke alle vet det!

Mil etter mil, Den vakreste som finns, Min første kjærlighet, Voodoo, Svenskefaen, Slå ring, Adieu, Bli bra igjen og Optimist var bare noen av låtene som ble servert!

5’ere og 6’ere ble trillet på terningene, og publikum kvitterte med stående ovasjoner under store deler av forestillingen.

Lise Karlsnes, Atle Pettersen, Knut Anders Sørum og Thomas Felberg gjorde noen fantastiske og uforglemmelige tolkninger av låtene, og etter utallige forespørsler har vi endelig klart å få til en liten, eksklusiv vårturné, til utvalgte steder i Norge.

Stjernelaget får på turnéen et nytt medlem, den fabelaktige Gaute Ormåsen. Han tar over for Knut Anders Sørum, og gleder seg stort til å ta over stafettpinnen i denne storslåtte Teigen-hyllesten!

Med seg på scenen har gjengen noen av landets beste musikere. 

David Fjelde (kapellmester/bass)

Kjell Harald Litangen (gitar)

Ole Morten Sommer (trommer)

Lars Støvland (piano) 

Den 30/4 kommer de til oss på Lillestrøm Kultursenter og vi håper dere tar turen. Bli med i det største allsang-koret som noen gang har vært i byen! Dere trenger ikke øve, disse låtene kan dere!

Arrangør: Trond og Trond og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 550,- / medlem kr 500,- / showmeny kr 870,-

Showmeny inkluderer billett til konserten, samt middag i Scene 5 før forestillingen.  Den kan dessverre ikke bestilles på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her

Billetter til «GRATULERER MED JAHN»

  1. Fre 15. jan kl 19:00 550 kr   TEATERSALEN Få billetter
  2. Fre 15. jan kl 21:00 550 kr   TEATERSALEN Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_