1

GÖRAN FRISTORP

Göran Fristorp regnes som en av Skandinavias ledende singer-songwriters, og har gjort seg bemerket både inne visetradisjonen og som jazzmusiker. Han er kjent for sitt eminente gitarspill, flotte røst og enorme allsidighet, og evnen til å fange publikum fra første tone.

Han har samarbeidet med artister som Herborg Kråkevik, Helen Sjöholm, Arild Andersen, Putte Wickman, Arne Domnérus, Marian Aas Hansen og Karoline Krüger, og har blitt et godt etablert musikknavn både i Norge og Sverige.

Med 27 albumutgivelser har Göran Fristorp en omfattende diskografi. Den rommer titler som Egna låtar(1974), Musik från Norge(1984), Pie Jesu(2003) og Göran Fristorp sjunger og spelar Taube(1990), samt 2013-utgivelsen sammen med KORK, Klassisk Fristorp. På sin siste utgivelse fra 2018, Göran Fristorp sjunger Edfelt, tolker og tonesetter han den svenske poeten Johannes Edfelts diktning.

Arrangør: Backstage Management og Produksjon AS

Billetter kr 375,- / showmeny kr 745,-

Showmeny består av billett til konserten, samt to-retters meny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her

 

Foto: MoaWesteson

Billetter til GÖRAN FRISTORP

  1. Tor 15. apr kl 19:00 375 kr   CONNECT Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_