EN REISE I BJØRN OG BENNYS MUSIKALER!

Vi hyller to av Sveriges mest innflytelsesrike låtskrivere og musikere, nemlig Bjørn Ulvaeus og Benny Andersson, og spiller utdrag fra musikalene «Chess», «Mamma Mia» og «Kristina från Duvemåla»!

Bjørn Ulvaeus og Benny Andersson ble verdenskjente med den legendariske popgruppen ABBA. Gruppen er den mest suksessrike som noensinne har sprunget fra de skandinaviske land, kun slått av The Beatles når det gjelder platesalg. Etter gruppens oppløsning i 1982 fortsatte Bjørn og Benny å skrive for musikalscenene, og har skapt flere oppsetninger som i dag anses som klassikere.

Felles for Bjørn og Bennys musikk er fengende melodier og refreng, tidløs karakter og ikke minst sommerstemning!

Du får høre årets norgesmestre for janitsjarkorps, Lillestrøm Musikkorps, og som solister møter du ingen ringere enn Reidun Sæther og Erik Wenberg Jacobsen. Alt under kyndig ledelse av ingen ringere enn Anders Eljas. Eljas har blant annet har arrangert og orkestrert musikalene Chess og Kristina från Duvemåla for Bjørn Ulvaeus og Benny Andersson. Han har lang erfaring som dirigent under musikaloppsetninger, og han var musikalsk leder for Sveriges Television i en årrekke. I 2009 fremførte BBC Symphony Orchestra Eljas-arrangert musikk fra ABBA, under ledelse av Eljas selv, på en konsert i Hyde park med hele 36 000 publikummere.

Arrangør: Lillestrøm Musikkorps og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 395,- / medlem kr 350,- / showmeny kr 700,-

_
_
_