1

«Ett Fett gjør Pat Metheny»

Stor musikk! Stort band! Stor opplevelse! Ett Fett Storband slår seg sammen med arrangør Jarle G. Storløkken, og tolker musikk av den amerikanske jazzmusikeren Pat Metheny.

På denne konserten plukker vi låter fra Methenys rikholdige katalog, og får fram noe av det enorme spennet i den legendariske gitaristen og komponistens produksjon. Det store og tidvis grandiose lydbildet til Pat Metheny Group gjør at dette materialet egner seg meget godt for storband, og arrangementene til Jarle G. Storløkken ivaretar og fremhever Methenys fantastiske sans for den gode melodien.

Jarle G. Storløkken
Jarle er kveldens dirigent og arrangør. Han er gitarist med mastergrad i komponering og arrangering, og har jobbet med Ett Fett storband en rekke ganger. Mange kjenner ham også fra band som Made in Corea og Tine Thing Helset Quintet, og han har medvirket i en rekke teater- og musikaloppsetninger, både lokalt og nasjonalt. Blant mye annet.

Ett Fett storband
Ett Fett storband har siden 1988 vært det ledende storbandet på Nedre Romerike, og kjennetegnes av allsidighet og profesjonalitet. Bandet har jobbet med utallige musikere, dirigenter og artister, og har kunnet tilby publikum mange og varierte musikkopplevelser opp gjennom årene. Noen av landets fremste musikere, i samspill med unge musikkstudenter og dyktige amatører utgjør 17-manns ensemblet Ett Fett Storband.

Konserten støttes av Norsk Jazzforum.

Arrangør: Ett Fett storband

Billetter kr 200,- / medlem kr 150,- 

_
_
_