1

En annerledes jul hos Fat Fred & the Possumhunters!

Snøen faller lett mot bakken, rådyr og hare titter fornøyd frem i skogkanten, i peisen knitrer det varmt, og julehøytiden står for døren…

Men langt der i det fjerne høres en larm, en slags ubeskrivelig lyd. En lyd som både er litt irriterende, men samtidig spennende. Hva er dette for slags leven?

Så får du se det; dansende langt der fremme på veien, en gammel campingvogn, nedlesset av julepynt? En ubeskrivelig overpyntet gjeng som synger for full hals, tettpakket i noe som en gang kunne ha vært en bil, på full fart mot Lillestrøm Kultursenter…

Fat Fred & the Possumhunters i samarbeid med Lillestrøm Kultursenter inviterer til «En annerledes jul hos Fat Fred & the Possumhunters» - med celebre gjester. Nok en gang flytter disse karene inn, og denne gangen skal julen feires så det knaker. Med misteltein og gode venner, skal Teatersalen gjøres om til et slags juleverksted, og julestemningen skal få kjørt seg. Velkommen!

Arrangør: Fat Fred & the Possumhunters og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 495,- / medlem kr 475,- / showmeny kr 865,-

Showmeny består av billett til showet, samt to-retters meny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her

 

Billetter til EN ANNERLEDES JUL HOS FAT FRED & THE POSSUMHUNTERS!

  1. Tor 12. des kl 18:30 495 kr   TEATERSALEN Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_