1

En annerledes jul hos Fat Fred & the Possumhunters!

Snøen faller lett mot bakken, rådyr og hare titter fornøyd frem i skogkanten, i peisen knitrer det varmt, og julehøytiden står for døren…Men langt der i det fjerne høres en larm, en slags ubeskrivelig lyd. En lyd som både er litt irriterende, men samtidig spennende. Hva er dette for slags leven?

Så får du se det; dansende langt der fremme på veien, en gammel campingvogn, nedlesset av julepynt? En ubeskrivelig overpyntet gjeng som synger for full hals, tettpakket i noe som en gang kunne ha vært en bil, på full fart mot Lillestrøm Kultursenter…

I samarbeid med Lillestrøm Kultursenter inviterer Fat Fred & The Possum Hunters til juleshow den 12. desember. Med seg på lasset blant julepynt og ribbefett finner vi gjester som Amund Maarud, Viggo Sandvik, Stina Stenerud, og Thobias Ruud, som på hver sin måte skal sørge for å lokke frem vår indre nisse. Bandet er også forsterket for anledningen, fra de vanlige 5 til en besetning på 10 pers. En blåserrekke som får himmelens trompeter til å låte tamt, og et englekor av korister som sørger for den rette stemningen.

Dette arrangementet er dessverre ikke fritt for rock'n roll ……………………….

Forestillingen varer i ca. halvannen time uten pause.

Arrangør: Fat Fred & the Possumhunters og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 495,- / medlem kr 475,- / showmeny kr 865,-

Showmeny består av billett til showet, samt to-retters meny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her

 

_
_
_