EKSTRAFORESTILLING! THE SHOW MUST GO ON X

Absolutt siste sjanse til å se Åge Sten Nilsen og hans hyllestshow til Queen her på Lillestrøm Kultursenter. Du kommer vel?

Etter 10 år med spektakulære hyllestshow til den britiske super-gruppen «Queen», vil nå Norges beste rocke entertainer sette endelig punktum med en helaftens jubileumsforestilling. Siden starten har ulike versjoner av «The Show Must Go On» blitt sett av mer enn 400.000 mennesker rundt i Norge. Nå starter avskjedsturnéen.

Åge har fortsatt med seg det samme fantastiske bandet og krydrer som vanlig showet med dansere, statister og spesialeffekter. Det loves et minnerikt show ut fra den musikalske skattekisten til Queen og Freddie Mercury.  Det blir gjenhør med mange av de store klassikerne vi har hørt før, men halvparten av showet består av «nye» låter som aldri før er fremført på scenen av Åge & co.  Herunder biter fra gruppens aller første utgivelser, samt rørende versjoner av låter fra gruppens siste album, «Made in Heaven», som først ble utgitt etter Freddie Mercurys død.

Denne gangen vil Nordens beste Queen-tolker også invitere til et møte med artistene i forkant av selve showet, hvor man får en forsmak på hva kveldens show har å by på. Ved kjøp av en egen «Meet and Greet-billett» kan man ta del i denne «once-in-a-lifetime» opplevelsen.

Ca. 2,5 time inkl. pause

Arrangør: The show must go on AS og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 550,- / medlem kr 525,- / showmeny kr 875,- NB! Rad 1-4 VIP + kr 110,- pr. billett

Showmeny inkluderer billett til forestillingen, samt to-retters middag før showet i Scene 5. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må bestilles.

_
_
_