1

DET BETALES - BEST OF BEATLES

Det Betales fra Drammen med Tor Henning Olsen i spissen, er kjent for de fleste etter mer enn 40 år med sin hyllest til The Beatles. De har spilt mer enn 50 konserter på The Cavern Club i Liverpool, og blitt utropt av The Beatles første manager Alan Williams til «The Best Beatles tribute band in the world».

Ikke fordi de ligner på originalene utseendemessig, men fordi de har energi, troverdighet, humor og ekte kjærlighet til musikken de spiller. Best of Beatles er en reise gjennom hele Beatles epoken. Alle de store slagerne kommer på rekke og rad. Alle de mest kjente melodiene er med, og publikum kan synge med på kjente låter som: She loves you, Yesterday, A hard days night, Help, Something, All you need is love, With a little help from my friends, Hey Jude og mange andre hits. Publikum kan synge med så mye de orker, for her er det høy allsangfaktor!

Konserten på Lillestrøm kultursenter blir på dagen da John Lennon ville ha fylt 80 år. Så denne kvelden blir det ekstra fokus på å hylle han. 

Tor Henning Olsen har vært primus motor i bandet siden starten, og Magne, Rolf Øyvind og Dag kom med på slutten av 1990 tallet. Tor Hennings sønn Joachim har også etterhvert funnet sin plass i bandet. Det Betales har fått fantastiske omtaler og terningkast 6 er blitt hentet frem ved flere anledninger.

Bandet har utgitt albumene Det Betales(2007) og Norwegians would(2009). Nå vil bandet fortsette å gi ut mer egen musikk og nye singler vil dukke opp jevnlig ut over året.

Bandet består av:
Tor Henning Olsen – gitar vokal
Rolf Øyvind Hæg – trommer
Magne Frydenlund – Bass og vokal
Joachim Ruud Olsen – Gitar, perkusjon og vokal

Foto: Tovita Razzi eventfotos

Arrangør: Drammen Artistbyrå as 

Billetter kr 475,- / showmeny kr 845,-

Showmeny består av billett til showet, samt to-retters meny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her

_
_
_