1

DEN TRADISJONELLE JULEKONSERTEN

Ett Fett storbands julekonsert er av det unike slaget. En god blanding av norske og amerikanske julesanger, en dæsj humor, julepynt, allsang og en fet marsipangris er blant de faste ingrediensene i Den tradisjonelle julekonserten. Årets konsert er den 17. i rekken, og som en del av tradisjonen inviterer vi med oss gjester med god julemusikksmak.

Årets musikalske gjester er:
Even Kruse Skatrud – trombonist, sousafonist og lettskremt spilloppmaker fra Lørenskog som elsker å kjøre snøfreser! Even er mer eller mindre fast inventar i ensembler som Funky Butt, Ensemble Denada, Gumbo, blåserekka Horndogs og en rekke andre store og små orkestre. Han er også komponist og arrangør, og har levert arrangementer til stort og smått av musikkproduksjoner i Skandinavia.

Frode Vassel – vokalist og Bergenser (men det går bra, han bor i Oslo!). Frode er en du garantert har hørt før. Han har vært korist på flere TV-produksjoner som The Voice, Idol, Allsang på Grensen, MGP og Skal vi danse, han har opptrådt med artister som Ylvis, Carola, Maria Mena, Morten Abel og Aleksander Rybak, han har vært på Beat for Beat, sunget under Norwegian Military Tatoo, og han har siden 2011 vært med i Åge Sten Nilsens Queen-tibute «The show must go on».

Også i år blir konserten lagt til første søndag i advent, rett etter tenningen av landets flotteste julegate. Så det er bare å rusle turen fra julegrana til Lillestrøm kultursenter for en kveld med intravenøs julestemning, marsipangris, gløgg, overraskelser og julemoro. Ta gjerne med egen julepynt for å piffe opp julestemningen litt ekstra!

Pga stor publikumspågang de siste årene flytter vi konserten til Connect. For de som ønsker å spise julemat i forkant av konserten er det fortsatt mulig å innta denne i restauranten Scene 5 (ta direkte kontakt med Scene 5 for bordbestilling). Reserverer du bord der får du samtidig holdt av bord i Connect til konserten!

Arrangør: Ett Fett storband

Billetter kr 225,- / barn kr 125,-

_
_
_