1

NORGESPREMIERE! TORSDAG 21. SEPTEMBER.

«UT PÅ TUR» - En grisefestlig forestilling! Gled deg til å oppleve oppfølgeren til «Gammel dame er vond å vende» her på Lillestrøm Kultursenter.

Opplev suksessartistene Anne Marie Ottersen og Brit Elisabeth Haagensli fra «Fredrikssons fabrikk», og ikke minst «Gammel dame er vond å vende» fra i fjor. Nå er de igjen klare til å trylle frem masse latter, med et flunkende nytt show, men med de samme karakterene. Bli med til Gran Canaria!

Damene ble gode venner mot slutten av forrige show og de dro avgårde på motorsykkel sammen. Nå skal de reise til SYDEN, og der er det helt andre utfordringer som venter dem enn de på sykehjemmet. Maggi vil på eseltur, mens Lillemor vil på museum. Maggi vil spise burger og pommes frites, mens Lillemor vil på finere restauranter. Det blir mange komiske situasjoner, men det er ikke bare full fres hele tiden. Du får komme mer under huden på damene og vite mer om hva de sliter med bak skallet. Det er en sår klangbunn i deres situasjon, og stikkordet er ensomhet sier regissør Tom Sterri, som tror at dette nok kan fremkalle noen våte øyekroker hos publikum. Men først og fremst er dette showet en herlig situasjonskomedie med mye galskap. Grisefestlig altså!

Forestillingen er laget Pål Kvammen, Tom Sterri, Rune Dahl Bjørnsen, Per Inge Torkelsen, Kjetil Kooyman og Karsten Fullu.

Regi: Tom Sterri

Arrangør: Teaterprodusentene AS

Billetter kr 495,- / showmeny kr 845,-

Showmeny inkluderer billett til showet, samt to-retters meny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

_
_
_