8

CHESS IN CONCERT

Over 100 aktører vil bidra i gigantsatsingen «Chess in Concert» i Lillestrøm, som spilles på Lillestrøm Kultursenter fra onsdag 19. september 2018 til søndag 30. september 2018 i Lillestrøm Kultursenter.

Vi lover en «once in a lifetime» - opplevelse med et stjernelag vi er stolte av å presentere, under ledelse av Anders Eljas.

Handlingen i Chess er inspirert av stormaktene Sovjet og USA under den kalde krigen, samt verdensmesterskapet i sjakk i 1972. Sjakkspillerne Bobby Fischer og Boris Spassky møter hverandre i kampen som ble kalt «The match of the Century».

Sangtekstene er skrevet av Tim Rice, og musikken av Björn Ulvaeus og Benny Andersson. Siden konseptalbumet ble sluppet i 1984, har musikalen vært spilt på Broadway og West End i utallige versjoner, og musikken har siden vært ranket på hitlister over hele verden.

Stort kor med utøvere fra St. Laurentiuskoret, stort orkester med blant annet medlemmer fra Romerike Symfoniorkester og Lillestrøm Musikkorps, rocka komp og et stjernelag av sangsolister bestående av Reidun Sæther, Erik-André Hvidsten, Heidi Gjermundsen Broch, Knut Marius Djupvik, Erik Wenberg Jacobsen og Nils Christian Fossdal.

Velkommen til årets store konsertopplevelse i Lillestrøm!

Arrangør: Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 550,- / medlem kr 475,- / student kr 400,- / showmeny kr 825,-

   

 

Vi takker Lillestrøm Delta for støtten.

_
_
_