CECILIA VENNERSTEN

Cecilia Vennersten ble oppdaget da hun var med i finalen i den svenske versjonen av «Stjerner i sikte» i 1994. Hun imiterte da Mariah Carey. Nå får du endelig oppleve henne live på Lillestrøm Kultursenter.

I 1995 kom det store gjennombruddet i Melodi Grand Prix med låten «Det vackraste». Den kom på andre plass, bare 3 poeng etter seirende «Se på mig» med Jan Johansen.

I løpet av sommeren 1995 lå «Det vackraste» hele 7 uker som nr. 1 på singlelisten. Siden har denne låten vært en av de mest spilte sangene på radio i Norge og Sverige

I 1995 mottok Cecilia den svenske Grammy for årets låt i 1995. Det er selv i dag den eneste låten fra Melodi Grand Prix som har fått denne prisen.

Cecilia har gjennom disse årene gitt ut tre album, og det ryktes om at ny musikk er på vei.

Julen 2009 dro Cecilia på juleturné i Norge med A-1 stjernen Christian Ingebrigtsen. Sommeren 2011 hadde hun sommerkonserter sammen med Gaute Ormåsen i Stavern. Dette var en forlengelse av deres bejublede juleturné «Vår jul 2010». I 2011 og 2012 ble denne turnéen utvidet og de spilte på over 30 steder i Norge. I 2013 kom Christian Ingebrigtsen tilbake og de tre hadde stor suksess med konserten «Julenatt».

De siste årene har hun hatt en mengde oppdrag i inn- og utland. Hun turnerer også med Bjørn Halstensens orkester, og deltatt på kritikerroste juleshowet «Jul på rød løper».

Denne kvelden på Lillestrøm Kultursenter inviterer vi til et møte med en av Sveriges store sangere. Et rikholdig låtmateriale gir den perfekte varmen på en rufsete høstkveld, og sammen med Bjørn Halstensens orkester blir det en kveld hvor du kan ta med deg de gode minnene hjem.

Arrangør: Haltone og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 390,- / medlem kr 360,- / showmeny kr 710,-

Showmeny består av billett til konserten, samt to-retters meny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

_
_
_