IT'S SNOWING ON MY PIANO

Endelig kommer Bugge Wesseltoft til Lillestrøm Kultursenter med sin kritikerroste «It's snowing on my piano». Du kan bare begynne å glede deg!

Bugge Wesseltofts fantastisk juleplate «Its Snowing on my Piano» fra 1997 har fått klassikerstatus. Albumet er innspilt i Rainbow Studio med Jan Erik Kongshaug bak spakene og byr på vakre, neddempede instrumental-tolkninger av noen av våre mest kjære juletoner, samt to egenkomponerte stykker fra Wesseltoft. Dette er et kontemplativt album som både gjør seg i bakgrunnen og fungerer for den årvåkne og mer utholdende lytter.

Bugge Wesseltoft er en av Norges absolutt fremste jazzmusikere og har med denne platen klart å skape et nært, nakent og varmt uttrykk, hvor kjente og kjære julesanger pakkes inn i jazzkarakteristiske improvisasjoner. «Det låter som det er snøfnugg som treffer tangentene, og strengene får klinge i fred».

Wesseltoft lager julestemning på sin helt særegne måte i denne unike julekonserten.

Konserten varer i ca. 90 minutter uten pause.

Arrangør: Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 420,- / kr 390,- / showmeny kr 760,-

Showmeny inkluderer billett til konserten, samt to-retters middag i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

_
_
_