1

BORI PRESENTERER JAKTEN PÅ JULESKURKEN

BORI har kjøpt denne prøveforestillingen og som medlem kan du kjøpe billetter for kr 175,- pr. stk. Inntektene fra forestillingen går til et veldedig formål.

«Jakten på Juleskurken» - en familiemusikal med julestemninggaranti - er årets julesatsing på Lillestrøm Kultursenter. Det er syvende gang forestillingen settes opp hos oss. «Jakten på Juleskurken» er proppfull av humor, fengende musikk og dyktige skuespillere som skildrer kampen mellom det gode og det onde. Forestillingen er en helaftens julemusikal for store og små i alderen 3-100 år.

Handlingen er fylt med spenning, moro og musikk – og fremfor alt julestemning.  Som det fremgår av tittelen er Juleskurken en sentral skikkelse i stykket.  Hans eskapader skaper både forvirring og fortvilelse, spesielt hos Julenissen som selv havner i trøbbel.

Handlingen starter hjemme hos Ingrid og pappaen hennes lille julaften.  Ingrid er utålmodig og venter på at julaften skal komme med pakker og stas.  Etter at Ingrid, pappa og farmor har sovnet gjør den fryktede Juleskurken sitt inntog i huset.  Sammen med sin assistent Piperenseren stjeler han alle pakkene som ligger under treet.

Juleskurken og Piperenseren jobber egentlig sammen med de andre lekemakerne og er travelt opptatt med å gjøre ferdig alle pakkene som skal i sekken til Julenissen.  Juleskurken er lat og gidder ikke å jobbe selv.  Derfor stjeler han heller gaver som han putter i sekken til Julenissen.  Julenissen og lekemakerne aner ingenting om Juleskurkens dobbeltliv.  De tror han er en helt vanlig, men dog noe lat, lekemaker.  Riktignok har de alltid lurt på hvordan Juleskurken kan vente helt til den siste natten med å jobbe, men de har slått seg til ro med forklaringen om at han lager sine leker etter at alle de andre har sovnet lille julaften.

De virkelige problemene oppstår når Julenissen er ute og leverer julegaver til barna på julaften.  Da oppdager både han og de andre at det er noe som ikke stemmer.  Dermed starter Jakten på Juleskurken!

Idé og originalmanus Jan M. Moberg

Musikk og arrangement Arne Iversen

Arrangør: Lillestrøm Kultursenter etter avtale med Wonder Works AS

Billetter kun kr 175,-. Koden for å kjøpe disse billettene finner du på BORIs hjemmeside.

 

Billetter til BORI PRESENTERER JAKTEN PÅ JULESKURKEN

Vis hele programmet
_
_
_