1

LEVI HENRIKSEN MED NY BOK

Fortelleren fra Kongsvinger, er tilbake! Levi Henriksen har med tida blitt en av våre mest folkekjære forfattere og har tidligere besøkt Scene 5 som forfatter og som musiker. Denne gangen hovedsakelig som poet.

Boka Som skyene skygger snøen, har mottatt stående ovasjoner fra anmelderne. I samtale med Roar Bjerkeli vil Levi gi oss et dypere innblikk i både poesien og i flere av de siste bøkene i forfatterskapet hans.

Som skyene skygger snøen er en samling dikt om de reisene som former et menneskeliv. Reisene man tar med en familie og dem man tar helt alene, i minner, i litteraturen eller i musikken. Men også de reisene som bare er den korte, men til tider uoverkommelige avstanden fra ett menneske til et annet. Det handler om arbeid, kjærlighet, alderdom og tap. Og det handler om savn og nostalgi, om Amerika, Leonard Cohen, George Best og Dylan Thomas.

Anmelderne er overbegeistret;

Terningkast 6. «Levi Henriksens nye diktsamling er ei perle. Finstemt, øm og vidunderlig vakker. […] Vi har flere betydelige diktere som kommer med samlinger i høst, men jeg våger likevel allerede å utrope Som skyene skygger snøen til kanskje årets beste.» Anders Neraal, Bok365

Terningkast 6 «Sterk og stor poesi.» Roger Ødegård, Indre Akershus Blad

Terningkast 5 «… det er mange sider av virkeligheten som Levi Henriksen skal innom før han vender hjem. Kanskje er det nettopp dette mangfoldet som gir en særlig styrke til Levis nye diktsamling.» Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

---

Arrangør: Scene 5

Billetter kr 150,-

Billetter og bordreservering bestilles gjennom billettluka på Lillestrøm Kultursenter – 64 84 55 50. Scene 5 åpner klokka 16 alle hverdager, og stenger ganske seint. Vi anbefaler at du kommer tidlig nok til å prøve menyen vår, eller tar litt å drikke før Levi og Roar starter klokka 19.30.

Billetter til BOKKAFÉ - LEVI HENRIKSEN

  1. I dag kl 19:30 150 kr   KAFEEN - SCENE 5 Les mer Salg lukket
Vis hele programmet
_
_
_