2

BOKKAFÉ - ARNHILD SKRE OG ELISABETH ANDREASSEN

Bettan – et portrett - Arnhild Skre

Elisabeth Andreassen har underholdt oss i fire tiår. Fra 20-åringen dro på turné som countrygirl med kontrabass, har hun levd av og for musikken.

Musikk, kjærlighet og livsmestring. Hun veksler mellom sjangere og pendler mellom land. Seieren i Eurovision Song Contest med Bobbysocks og «La det swinge» er ett av høydepunktene i artistlivet, men Bettan hører også hjemme i forrykende svenske musikals og krogshow, i julekonserter i norske kirker, på små private scener, i plateinnspilling i Nashville og konsert i New Yorks Carnegie Hall. Hvor mye jobber hun egentlig?

Hva slags stjerne er hun? Hvordan holder hun seg gående?

Arnhild Skre har skrevet boka som forteller om Bettans gode samarbeid med andre artister, varige vennskap og det varme familielivet. Kontant ryddighet og nærhet til fans hører også til livsmestringen i den lange karrieren.

Bettan er et portrett av en av våre mest folkekjære artister og en bok om vår tids populærkultur.

---

Arrangementet er gratis!

Det kan være lurt å reservere bord. Klikk HER eller ring 64 80 80 21 for å bestille. Scene 5 åpner klokka 12 alle hverdager. Dere er hjertelig velkommen til å prøve menyen vår eller å ta litt å drikke før bokkafeen starter klokka 19.30.

_
_
_