1

«BOBLER»

Bobler er et humoristisk, inspirerende og livgivende underholdningsforedrag om å tørre å ta hele deg i bruk. Slutt å be om unnskyldning for at du er du. Ta plass. Synes. Lev DITT liv.

Med mange eksempler fra eget, levd liv forteller søstrene om sine hindringer, oppturer og nedturer. Dora bidrar med verktøy til hvordan få mer tro på deg selv (det er tross alt jobben hennes som relasjonsterapeut), og gjør det med humor (for hun er litt artig også, som standup komiker), mens Bjørg pøser på med fantastiske bilder (hun er jo en av Norges mest populære kunstnere) og har fokus på å inspirere til å vekke motet i deg, for å leve ut drømmene dine og ta den plassen du er ment til å ta.  Cecilia synger vakkert og deler med sine historier. For du kan spørre deg selv; hva skal du med en blek, hyssingfarget utgave? Vis fargene dine. Hele spekteret. Du er fantastisk! Jaggu på tide å tro på det.

Arrangør: Eq Institute

Billetter kr 450,- / showmeny kr 820,-

Showmeny består av billett til showet, samt to-retters meny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her

Billetter til «BOBLER»

  1. Lør 19. okt kl 19:00 450 kr   TEATERSALEN Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_