3

«ATONEMENT»

Fredag 9. mars slipper Bendik Hofseth sitt 10. album i eget navn. Etter 25-årsjubileet av albumet «IX» begynt ting virkelig å løsne igjen. En stor turné i Norge, et tyvetalls enkeltkonserter og en rekke aktiviteter i utlandet var den utløsende faktoren til at Bendik atter en gang gikk i studio og spilte inn sitt nye album «Atonement». Det var et publikum der ute, som var underernærte og sultne på mer Bendik Hofseth-låter, og hvilket album det har blitt.

Målet var å ta med seg det beste fra 90-tallet og blande det med det han har drevet med de siste årene. På 90-tallet var Bendik Hofseth som en bauta å regne i norsk musikk. Hans tre engelskspråklige album «IX», «Amuse Yourself» og «Planets, Rivers and…IKEA» står igjen som popklassikere, mens hans instrumentalplater «Metamorphoses», «Colours og » og «XI» er jazzklassikere. «IX» ble også kåret til en av tidenes 100 beste album da musikerne hyllet seg selv i Morgenbladet i 2011. De to andre høstet 6-ere på terningen.

2018-utgaven av Bendik Hofseth er mer moden og eksperimentell. Han har tatt med seg sine to gamle 90-tallskamerater: trommis Paolo Vinaccia og multigitarist Eivind Aarset, og nye for anledningen er bassist Mats Eilertsen og pianist Helge Iberg. På plata dukker også Bendiks gamle mentor og frontfigur i Steps Ahead, Mike Mainieri, bassist Audun Erlien, Anneli Drecker, strykere og kor.

Bandet er blant de mest ettertraktede og opptatte i landet, men vi har vært så heldige at de kommer innom oss! Bendik vil spille låter fra hele karrieren på turnéen.

Det er en stor glede å kunne presentere det aller beste vi har å by på av jazz, pop, rock, elektronikk og samtidsmusikk i en og samme pakke.

Eller la oss bare kalle det utsøkt musikk.

Arrangør: CC Records og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 420,- /medlem kr 390,- /showmeny kr 740,-

Showmeny inkluderer billett til konserten, samt to-retters meny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpe på web, da bord må reserveres.

_
_
_