3

DET ORIGINALE BEAT FOR BEAT BANDET MED ODD RENÉ ANDERSEN OG JULIE DAHLE AAGÅRD

Velkommen til konserten «HITS fra GULLREKKA» med Det Originale Beat for Beat-bandet og gjester!

Har du lyst til å oppleve en konsert Norges mest kjente og folkekjære husorkester «Beat for Beat bandet» live?  Etter 20 år som musikalsk ingrediens i Gullrekka på NRK-TV tar nå disse musikerne steget videre og er klare for å innta landets live-scener med fullt trøkk! Du har sett på dem i 20 år, sammen med det hundrevis av norske artister. Vi kan nevne Lisa Nilsson, Peter Jöback, A1, Chris Thompson (vokalisten på Mannfred Mann’s «Blinded by the light» og «Davy’s on the road again»),  Cecilia Wennersten, Adam Douglas, Jørn Hoel, Isac Elliot, Marcus & Martinus,  Live Marie Roggen (Come Shine), Elg (Dance with a Stranger), Simone (D’Sound), Marie Bergman, Anneli Drecker (Bel Canto), Vidar Johnsen (Vamp), Jan Werner Danielsen...osv, osv. Men nå skal bandet ut på veien og vil gjerne se deg på konsert!

Bandet som består av Ole Petter Hansen Chylie – trommer, Frøydis Grorud - saxer og fløyter, Trond Lien – tangenter og Erik Højgaard Anti – bass har lenge blitt omtalt som Det Originale Beat For Beat-bandet. Men i forbindelse med slipp av deres nye singel «Who can tell» har de nå tatt bandnavnet Plan Beat.

«Who Can Tell» er skrevet av bassisten Erik Højgaard Anti og produsert av Plan Beat i samarbeid med vokalistene. Låta handler om et stevnemøte som ikke går helt på skinner.

Plan Beat har fått med seg sine to favorittsangere på denne innspillingen, nemlig Odd René Andersen og Julie Dahle Aagård!! De blir også med som vokalister når bandet nå skal ut å gjøre konserter.

Odd René Andersen er Norges ubestridte soulkonge og er kanskje best kjent for sine år med Dream Police. Dream Police ga ut to album, som begge lå på VG topp 20. Odd René ga ut to album etter Dream Police ble oppløst. Disse var og på VG Topp 20. Den mest kjente låta er «You are the one», som fortsatt er en radiofavoritt.

Julie Dahle Aagård er en strålende sanger med bakgrunn fra jazzlinja i Trondheim. Hun har blant mye annet gitt ut soloplatene «Stompin’ feet» og «Lauvet». For førstnevnte ble hun nominert til Spellemannpris i 2009. I 2015 kom den kritikerroste «Lauvet», hvor hun synger på Flatangerdialekt. Julie har og vært med på mange sceneoppsetninger. Hun spilte hovedrollen i «Piaf» som gikk på Det Norske Teateret i 2005.

Gitarist på konsertene er Per Einar Watle

Arrangør: Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 425,- / medlem kr 395,- / showmeny kr 765,-

Showmeny består av billett til showet, samt to-retters meny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her

_
_
_