3

SPOR AV DRÅPER, OG RØDE NEBB.

En leken og varm forestilling med musikk og fortelling. Vi hører historien om en liten kolibri som prøver å slukke en hel skogbrann med små dråper vann den bærer i sitt nebb. Denne lille historien er starten på en hel forestilling. Med musikk, poesi og fortelling snakker vi om store og små ting. Om å sette spor, om å være ulik, om å følge spor, om å være unik; og mye imellom. Musikken du får høre er en blanding av musikksjangre som jazz, brasiliansk, urban, afro-karibisk og folkemusikk. La rytmen lede og bli med på reisen!

Sarah Camille er poet, sanger og forteller. Hennes poesi er personlig, med et blikk innover og utover mot verden. Hun beveger seg i et uttrykk som forener slam-poesi, fortelling og musikk. Sarah har vokst opp i Oslo, med røtter fra Stavanger og Martinique. De siste årene har hun stått på flere scener i Norge og utlandet. Hun har blant annet deltatt på festival på Cuba, Havana, vært på Slampoesi-VM i Paris, markert Alf Prøysens 100 års jubileum på Det Norske Teatret og hatt forestillinger i store og små gymsaler på store og små skoler rundt om i Norge.

Jørn Erik Ahlsen (gitar), har en bred bakgrunn, fra jazz og populærmusikk, til kompromissløs kontemporær musikk med en forkjærlighet for musikk fra Midtøsten, Øst- og Vest-Afrika. Jørn Erik er for tiden aktuell med Sarah Camille, Anette Askvik, Aladdin Abbas, köök og Bladed i tillegg til mindre prosjekter og solo-prosjekter. Les mer på www.jornerik.com

Lius Baruch (perkusjon) er en multiinstrumentalist og låtskriver fra Brasil, som har bodd de siste syv årene i Norge. Han spiller i en rekke band, underviser og produserer. Han har bandet Chakras og har produsert barneprosjektet «O Xenet».

Alejandro Gispert Navarro (bass), fra Cuba. Han studerte klassisk musikk ved «Instituto Superior de Arte». Han spilte jazz og latinsk jazz med Yasek Manzano trio og Rember Duharte & Nautilus. I tillegg har han spilt innen andre typer musikksjangre som «cubansk timba» (Francis del Rio) og R&B (Oggere) mm.

Passer for barn fra 3 år.

Arrangør: Akershus Teater og Lillestrøm Kultursenter

Billetter: Voksne kr 100,- / barn kr 100,-

Billetter til BARNAS TEATERLØRDAG - SPOR AV DRÅPER

  1. Lør 23. mar kl 13:00 100 kr   UNIVERSET Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_