3

BARNAS TEATERLØRDAG - MYGGA OG FLUA

I fra øyeblikket det bitte lille rusket forlater fingertuppen og flyver ut i den store verden, blir vi tatt med inn i Tonjes univers av krabbekirkegårder, grådige tannféer og slitne rockekråker. Og hva er det egentlig som gjemmer seg i kofferten?

Tonje Unstads barnekonserter er små forestillinger som engasjerer og begeistrer fra første stund. Her fanges ungene i et spennende univers av originale sanger og magiske hendelser. Unstad kommuniserer med både barn og foreldre, og har vakt begeistring på scener over hele landet. Innholdet er basert på den kritikerroste barneplata «Mygga og Flua» som mottok Spellemannsprisen i 2012.

Tonje Unstad har de siste 12 årene etablert seg som en av våre mest etterspurte visesangere og låtskrivere. Med 5 albumutgivelser bak seg, hvorav to barneplater, har hun turnert over hele landet. Med lun humor og god omgang med publikum er hun en artist som ønskes tilbake til konsertsaler og festivalscener igjen og igjen. Unstad har mottatt en rekke priser, blant annet 2 Spellemannspriser, samt den anerkjente Prøysenprisen. 

Foto: Ingun A. Mæhlum

Arrangør: Akershus Teater og Lillestrøm Kultursenter

Billetter voksne kr 100,- / barn kr 100,-

_
_
_