4

En akkurat passe skummel teaterforestilling for barnehagebarn.

Med inspirasjon hentet fra Theodor Kittelsens tegninger har Brageteatret lage en eventyrlig liten forestilling for barnehagebarn.

Langt, langt borte bygger på Kittelsens mest kjente motiv, Nøkken, men skogstroll og andre vesener får også være med i denne musikalske forestillingen. Vandreren Kristine Haugland og spilleren Joseph Angyal går fra barnehage til barnehage med en magisk verden gjemt i sekken sin, og et instrument som ingen har sett før.

Før premieren prøvde vi forestillingen for Lassebakken og Dampsentralen barnehage, de kom med følgende tilbakemeldinger:

«Vi voksne, pluss barna syns Langt, langt borte var veldig bra. Spennende, morsomt, engasjerende. Og de barna som pleier å falle ut fikk «Tiril» med seg» (Lassebakken)

Hvordan synes dere forestillingen var? (Dampsentralen) Bra, super gøy, mega gøy, skikkelig gøy, kult, veldig gøy, morsomt, fantastisk!

Hva var gøy? De latet som de gikk i skogen, At henne fikk møte mammaen sin igjen, Når vi var under vannet og skulle plukke blomsten, Når hesten hoppa ut i vannet, Tegne med tusj i panna på Janne. Det var morsomt at steinen ikke kunne snakke, Det var morsomt at fjellet ikke kunne se, At vi gikk inni vannet som fisker. 

Forestillingen varer i ca. 30 minutter og passer for alle fra 3 år.

Arrangør: Akershus Teater og Lillestrøm Kultursenter

Billetter: voksne kr 100,- / barn kr 100,-

_
_
_