1

ANDERS BJØRNVOLD MED BAND

Bjørnvold mener selv det blir en god blanding, når låter laget i ei gammal snekkerbu i skogkanten hjemme i Sørum, møter et studio og lokale musikere i Nashville. For begge av Anders Bjørnvolds sine plateutgivelser er gjennomført på denne måten.

I 2008 dro Anders Bjørnvold for første gang til Nashville med sparepenger og gitar, fast bestemt på å få låtskriverfaget under huden. Oppholdet blei et vendepunkt. Debutalbumet «Storkar» (2013) høsta lovord fra mange kanter, og Bjørnvold etablerte seg som en svært lovende debutant i sin sjanger og mange ble spente på fortsettelsen.

Innspillinga av andrealbumet starta høsten 2014, også denne gang i East Nashville. To av Bjørnvolds medmusikere, Erik Sørum og Kurt Amundsen, ble denne gangen med artisten selv som co-produsenter.

Via samme studio og samme musikere og nå venner i Nashville, tok nye låter veien fra skrive-bua i Sørum og over på Bjørnvolds andre album «Drug Natt» (2015). Musikken bærer fortsatt åpenbart preg av en forkjærlighet for americana og country, men artisten føler seg utvilsomt også hjemme i den norske visetradisjonen.

Konserten er et samarbeid med Skedsmo kommunes bedriftidrettslag

Fredag 25. mai kl. 20.00. Gratis inngang!

---

Det kan være lurt å reservere bord. Klikk HER eller ring 64 80 80 21 for å bestille.

Scene 5 åpner klokka 12 alle hverdager. Publikum er hjertelig velkommen til å prøve menyen vår, eller å ta noe å drikke før konserten starter klokka 20.00.

_
_
_