VINNER AV STJERNEKAMP 2017!

Multitalent i ekte soulforpakning!

NB! Stående publikum!

Amerikaneren Adam Douglas har for lengst etablert seg i Norge som en av de ypperste soulstemmene det norske publikumet har sett. Med sin singer/songwriter-bakgrunn fra USA, har han spilt og samarbeidet med mange internasjonale storheter som Jon Bon Jovi, Larry Carlton, Robben Ford og Michael Landau. Også flere norske artister i toppsjiktet, som Marit Larsen, Frode Alnæs og Vidar Busk, har hatt den store gleden av å samarbeide med Adam.

Et helt sjeldent særpreg kjennetegner Adams musikk og fantastiske stemmeprakt, hvor man fort kan få assosiasjoner tilbake til de ekte soul- og bluesrøttene fra hans hjemland. Likevel favner det musikalske uttrykket hans bredt, og anmelderne sarte ikke på godordene da hans debutalbum, «I May Never Learn», ble sluppet i 2015. Fra samme album hadde han stor suksess med låta «I Once Was An Honest Guy», som blant annet ble listet på NRK P1.

Med sin «nice guy»-fremtoning, hatten på hodet, og gitaren ladet, er det ikke en fot som ikke tramper takten inn i Adams musikalske univers. Publikum vil få oppleve en folkelig og ekte musikkleveranse som favner det beste av pop, folkemusikk, RnB, country og rock'n roll!

Høsten 2017 ser du altså Adam Douglas på NRK Stjernekamp, men allerede i slutten av juni slapp han sin nyeste singel «Your One and Only Man(Again)».

Vi gleder oss til Adam kommer til Lillestrøm Kultursenter på nyåret!

Arrangør: Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 395,- / medlem kr 375,- / showmeny kr 725,-

Showmeny inkluderer billett til konserten, samt to-retters meny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

_
_
_