1

ADAM DOUGLAS MØTER ETT FETT STORBAND

Adam Douglas er en av Norges mest kjente og kjære blues og soul musikere. Vinner av Stjernekamp, sagnomsust gitarist og sanger. Adam Douglas har nå turnert for fulle hus i over to år, og runder av med en storslagen konsert med 17-manns band. Det betyr fete blåserrekker og tung bluesfot. Vi lover en intens opplevelse.

Adam Douglas er oppvokst i Oklahoma, bodd i Chicago og Minneapolis. Han nærmest ramlet inn på en scene da han var åtte år og har siden ikke sett seg tilbake. Adam Douglas er en spellemann i ordets rette forstand. Musikken hans handler om å spille for folk. Om øyeblikkene som skjer på scenen, og om øyeblikkene som skjer i møtet med publikum.

Ett Fett Storband har siden 1988 vært det ledende storbandet på Nedre Romerike, og kjennetegnes av allsidighet og profesjonalitet. Bandet har jobbet med utallige musikere, dirigenter og artister, og har kunnet tilby publikum mange og varierte musikkopplevelser opp gjennom årene. Noen av landets fremste musikere, i samspill med unge musikkstudenter og dyktige amatører utgjør 17-manns ensemblet Ett Fett Storband.

Det er en unik sjanse. Konserten spilles én gang i Stjernesalen.

Med stolthet gjør vi oppmerksom på at overskuddet i sin helhet doneres til Vintermyggen UNG - Vintermyggens satsingsprosjekt for ungdom. Konserter av, med og for ungdom. Verken band eller Adam tar seg betalt for denne konserten.

Foto: Julia Naglestad

NB! DØRENE ÅPNER KL. 19.30 

Arrangør: Ett Fett Storband

Billetter kr 300,- / medlem kr 250,- / student kr 150,-

 

 

_
_
_