1

ØYSTEIN SUNDE SOLO

Øystein Sundes solokarriere begynte på Dolphins viseklubb i Oslo i 1966. «Det var en klubb full av entusiastiske nybegynnere i slutten av ten-årene. Du fikk sitte på en barkrakk og synge tre sanger, og så var det nestemann opp», sier Sunde om denne saken.

Idag kan Sunde se tilbake på en 50 år lang historie full av plateutgivelser, showsuksesser, TV-produksjoner og samarbeid med de beste i norsk showbizz – Ingrid Bjørnov, Gitarkameratene, Halvdan Sivertsen, Finn Kalvik, Eldar Vågan, Dizzie Tunes & Grethe Kausland, Hege Schøyen og Vazelina Bilopphøggers – for å nevne noen.

Denne gangen er det litt «Rykk tilbake til START» med sanger og historier fra et langt liv på scenen og i studio. Men selvfølgelig også nytt materiele: Noe ferdig, noe halvferdig og noe har bare en liten setning å begynne med.

Med seg har han selvfølgelig sitt helt spesielle ti-fingers gitar-«komp» og seks-sju gitarer å snakke med og fortelle om.

Velkommen til annerledes konsert med Øystein Sunde!

Arrangør: Spinner Records AS

Billetter kr 490,- / showmeny kr 860,-

Showmeny består av billett til showet, samt to-retters meny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

_
_
_