ØYSTEIN SUNDE OG MEGET I SLØYD

Øystein Sunde er «På nye eventyr» med bandet Meget i Sløyd og selvfølgelig kommer de innom oss på Lillestrøm Kultursenter.

Øystein Sunde skal ut på tur igjen. Etter et meget inspirerende samarbeid med Ingrid Bjørnov de siste to årene, har det kommet trillende nye sanger, som nå er innspilt og gitt ut som CD og LP med tittelen «Bestefar».

Eller som han sier selv: «I det livet drar seg mot 70 er det vel like greit å ta tyren ved hornene og feire både bestefarrollen og alle slags runde tall med en ny plate og litt lett turnévirksomhet før forvitringen tar deg for alvor og du blir sittende på hjemmet med fordøyelsen i en bærepose». 

Det er 50 år siden Øystein Sunde sto på scenen første gang alene med gitar, og 47 år siden han toppet listene med slageren «Jaktprat» fra hans første LP-plate «1001 Fnatt» i 1970. 

Sunde tilhører europaeliten når det gjelder gitarspill og har siden den gang holdt seg på topp takket være en utrolig evne til alltid å presentere nye, morsomme og tidsaktuelle viser. Han har også fått utvikle sin egen signaturgitar hos The Martin Guitar Co.

Øystein Sundes siste suksessforestilling «Men DA må du ha» var den femte i serien av hans solo-show og etterfølger publikumssuksessene «Kjekt å ha», «Så hatten passer», «Øystein Sunde...og vel så det» og «Sånn e’re bare». Øystein Sunde har alltid med seg utsøkte musikere og bandet hans, Meget i Sløyd, er noe av det aller beste som er å oppdrive av allsidige bluegrass-musikere på denne siden av Atlanter'n. 

Terje Kinn - banjo

Øystein Fosshagen - fele og mandolin

Knerten Kamfjord - bass

Knut Hem - dobro og perkusjon

www.spinner.no

Arrangør: Spinner Records AS

Billetter kr 490,- / showmeny kr 840,-

Showmeny inkluderer billett til showet, samt to-retters meny i Scene 5 for forestillingen. Den kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

_
_
_