1

KRISTIAN VALEN – «ÅSTED VALEN»

15 år har gått siden Kristian Valen fikk sitt nasjonale gjennombrudd som gjorde ham til Norges mest selgende komiker! Nå er han endelig tilbake i Norge - og det med et nytt show! Fredag 26. oktober er Kristian klar for sitt første besøk på Lillestrøm siden 2015. Showet på Lillestrøm Kultursenter blir det eneste i Oslo området i år!

Det blir som vanlig parodier på TV program/artister og kjendiser fra inn og utland i kjent Valen stil.  Han har også fått med seg at TV2 har et program som heter «Åsted Norge» og at «Gutta på tur» i fjor var tilbake på skjermen! Her blir det parodier når Valen inviterer gjester/kjendiser som overhodet ikke passer inn som gjester når han tolker disse TV-suksessene.

I «Åsted Valen» blir det et gjensyn med noen av Kristian Valens mest populære karakterer - som i nåtid vil memorere med publikum om hva som har skjedd siden sist...

«Åsted Valen» er hans første nye show siden 2012, da «Fra Hillevåg til Hollywood» hadde sin premiere.  I hans nye show får publikum det som forventes av og med Kristian Valen, når han entrer scenen.  Musikalske og verbale imitasjoner som både imponerer i sin likhet med «originalen» - og den humor som kjennetegnes fra Siddisen....  Med Kristian på scenen får publikum et helaftens show som utfordrer lattermusklene - igjen og igjen!

Arrangør: Deepwater Records & Entertainment AS og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 515,- / medlem kr 490,- / showmeny kr 840,-

Showmeny består av billett til showet, samt to-retters meny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres. 

_
_
_