2

ÅKERLAND

Trioen har hovedsakelig et akustisk lydbilde, der vokal, gitar og bass smelter elegant sammen. Åkerland skriver låter om omgivelser og mennesker de er glade i. Tekstene er ærlige og handler om livets underfundigheter, og akkompagneres av nydelige melodier. Dette blir en konsert med elementer av norsk tradisjonsmusikk, viser, jazz og pop - med instrumenter som kontrabass, nøkkelharpe, pumpeorgel og fele – for å nevne noen. Gjenkjennelig og samtidig helt egenartet.

Med sin rene og ærlige stemme bringer Elin inn en nærhet i låtene som gir følelsen av å ha henne rett ved siden av deg. Derfor har debutalbumet til gruppa også fått tittelen «Helt Nære». Åkerland har hittil sluppet fire singler som er blitt flittig spilt i «Norsk på norsk» NRK P1, Radio Signal og Ordentlig Radio.

For anledningen har trioen ekspandert til en sekstett bestående av Elin Glende – vokal Trond Inge Johansen – gitar og vokal Lars Tormod Jenset – kontrabass og kor Thomas Nessheim – gitar/mandolin/barytongitar Trine Sennerud Melby – nøkkelharpe/torader Erlend Grønvold Hanssen – piano/orgel

---

Arrangør: Scene 5

Billetter kr 200,-

Billetter og bordreservering bestilles gjennom billettluka på Lillestrøm Kultursenter – 64 84 55 50. Scene 5 åpner klokka 12 alle hverdager og holder åpent til ganske seint. Dere er hjertelig velkomne til å prøve menyen vår, eller å ta noe å drikke før konserten starter.

_
_
_