1

SÅ SOM I HIMMELEN

Musikalen «Så som i himmelen til Norge». Den hjertevarme svenske filmen Så som i himmelen har nå blitt en hyllet musikal som settes opp på Oslo Nye Teater, med premiere 30. januar 2020.

Så som i himmelen er en av svensk filmhistories største suksesser og ble i 2018 til en feiret musikal. Med fantastisk nykomponert musikk ga den nytt liv til Kay Pollaks prisbelønte historie om den kriserammete dirigenten Daniel, som kommer tilbake til sin barndoms by og tar over det lokale kirkekoret.

Så som i Himmelen er historien om den verdensberømte dirigenten, som forelsker seg i jenta fra ICA-butikken. Det er historien om den store ener som lærer om verdien av fellesskap, og om det store i det lille.

Musikalen hadde urpremiere på Oscarsteatern i Stockholm høsten 2018 og er til nå sett av mer enn 130 000, med strålende mottagelse fra anmeldere og publikum. Klassikeren Gabriellas sang er nå oversatt til norsk og synges av Jannike Kruse i rollen som Gabriella.

Rollen som Daniel spilles av Hans Marius Hoff Mittet og rollen Lena av Heidi Ruud Ellingsen.
Så som i himmelen er et samarbeid mellom Oslo Nye Teater og Thalia, og skal på norgesturné med Thalia etter endt spilleperiode på Oslo Nye Teater.

Turnépremiere her på Lillestrøm Kultursenter 3. september!

 kan du kjøpe billetter! Her

_
_
_