MØT MARIANNE FRA «IDYLL»!

Bli bedre kjent med «Idyll»-skuespillerne. Line Kaupang spiller Marianne, en ambisiøs trommis.

Navn: Line Kaupang
Alder: 28
Sivilstatus: Singel 
Bosted: Larvik
 

 1. Hvem er du? 
  Jeg er ei ung jente som i det siste har begynt å innse at jeg egentlig er ganske voksen. Ellers jobber jeg som frilans sanger og skuespiller.
 1. Hvem er du i «Idyll»? 
  I «Idyll» er jeg så heldig å få spille Marianne. Hun er halvsøsteren til Marius-Nicolai, og er egentlig en jævel på trommer.
 1. Høydepunkter fra din karriere? 
  Det høres så voldsomt ut. Min karriere er jo egentlig såvidt i gang. Men jeg må kanskje velge? Da jeg forstod at jeg er god nok, og sluttet å forsøke å være annerledes enn meg selv på auditions eller på jobb – det er mitt høydepunkt til nå.
 1. Hvilken rolle er du mest stolt av å ha hatt ...? 
  Jeg er veldig stolt av de fleste rollene jeg har fått gjøre, men tror jeg må si Bottom i William Shakespeares «En Midtsommernattsdrøm».
 1. … og hvilken rolle skulle du gjerne hatt, som du ikke fikk? 
  Jeg skulle gjerne spilt Barbara Weston i August: Osage County.
 1. Hvem er ditt forbilde i bransjen?
  Igjen, kjempevanskelig, for dette tror jeg er litt forskjellig ut ifra hvor jeg er i mitt liv, men ender med å nevne Iselin Shumba nå. Ei som aldri slutter å overraske meg, og som alltid gir av seg selv på et genuint plan. Sterk og hardtarbeidende dame som tør å være sårbar.
 1. Hva spiste du til frokost i dag? 
  I dag har jeg faktisk ikke spist frokost enda. Får se hva jeg finner på.
 1. Hva er ditt favorittplagg akkurat nå? 
  Akkurat nå er favorittplagget mitt en oversized sort kjole med tynne stropper (sånn SKIKKELIG 90 talls stil) med hvit t-skjorte under, de nye sokkene mine med skriften «Power Woman», og hvit-rosa joggesko. Da føler jeg meg kul.
 1. Hvordan holder du deg i form?
  Jeg elsker å gå tur lange turer i skogen. Ellers har jeg tatt opp boksing, og prøver å holde «yogaskillsa» ved like.

 2. Hva står det på den siste tekstmeldingen du sendte og hvem var den til? 
  Det står noe så spennende som: «Kuuult», og den sendte jeg til min bestekompis, Lars Harald Maagerø. Vi snakket om musikalen «In The Heights».
 1. Kan du fortelle oss noe du tror de fleste ikke vet om deg? 
  Jeg kan ikke noter.
 1. Hva skal du gjøre i sommer? 
  I sommer skal jeg surfe, stå på vannski… Nei, det skal jeg ikke. Jeg skal sikkert bade masse, men skal jobbe aller mest. Er vokalist på konsertkonseptet «Hitparaden» i Larvik og Sandefjord, og skuespiller i Norsjø Ferieland sin familieforestilling: «Piratbukta».
 1. Hva leser du nå? 
  «Det innerste rommet» av Jørn Lier Horst.
 1. Din favorittmusikk? 
  Er det lov å si «det meste»? Elsker å oppdage ny musikk, og det går selvsagt mye i musikaler, men i det siste har jeg hørt på Beyoncé sitt «HOMECOMING»-Live album konstant. Er lite jeg ikke liker.

 2. Hva er ditt forhold til Postgirobygget – og hvilken er din favorittlåt?
  Postgirobygget har fulgt meg stort sett hele livet. Foreldrene mine har hørt mye på musikken deres, men så kom russetiden, og da ble «Luftmadrass» sangen til vennegjengen min.
 1. Ditt livsmotto?
  Alle utfordringer du møter styrker deg.

 

 

_
_
_