1

EN GAVE TIL DEG !!!

Se hele den flotte filmen fra Bymusikalen «Da verden kom på skinner»!

 KAN DU SE FILMEN HER!

Mange tilbringer mye tid hjemme i disse dager og vi ønsker å bidra med noe hyggelig du kan gjøre.

«Da verden kom på skinner» er Lillestrøms egne Bymusikal. Den ble satt opp i 2016 og 2018 på Stjerneplassen foran Lillestrøm Kultursenter. Her gir vi deg forestillingen fra 2018.

Dette er en varm og humoristisk familiekrønike om en liten familie fra Lillestrøm. Handlingen er lagt til tiden da det første toget passerer Lillestrøm i 1843, til stasjonsbygningen, som fremdeles står i byen, er ferdig i 1934. Det er bakker musikk, åpen himmel og et fantastisk ensemble bestående av kjente og kjære ansikter på scenen og i orkesteret.

Mange av våre musikere og skuespillere er frilansere med en krevende jobbsituasjon i disse koronatider, og vi ønsker å oppfordre deg som ser filmen til å vippse et lite bidrag om du har mulighet til det. Lillestrøm Kultursenter er helt avhengige av artistene vi har på scenene våre og vi vil benytte anledningen til å fremme dem og den fantastiske jobben de gjør! Pengene går uavkortet til artistene i forestillingen. 

VIPPS 79863

Vi elsker vårt kjære publikum og lokalmiljøet vårt, og GLEDER oss til vi kan åpne dørene på Lillestrøm Kultursenter igjen! 

 KAN DU SE FILMEN HER!

_
_
_