DR. HOOK AVLYST

Vi beklager å måtte informere dere om at vi i dag har mottatt beskjed om at Dr. Hook dessverre avlyser hele turnéen sin i Norge, Sverige, Danmark og Nederland våren 2019, grunnet alvorlig sykdom. Dette betyr at vi må avlyse konserten fredag 24.mai kl. 19.00.

Dersom du har kjøpt billett i billettluka hos oss ber vi om at du tar kontakt med oss innen 24. juni for å få refundert billettene dine. Du kan enten møte opp eller scanne billettene dine og sende dem på e-post sammen med kontonummeret du ønsker beløpet satt inn på.

Dere som har kjøpt billetter på nettet trenger ikke foreta dere noe. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Det går 2-5 virkedager før du ser pengene tilbake på din konto, men vær oppmerksom på at «innbeløpet» i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran «utbeløpet». Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det godt være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet. Dersom du ikke lenger har gavekortet ditt eller du har andre spørsmål om refundering av dine billetter, så send en mail til post@ebillett.no

_
_
_