2

CC COWBOYS

Vi slår på stortromma med en fantastisk utekonsert med CC Cowboys!

Det legendariske rockebandet skal ut på sommerturné og Lillestrøm er den eneste arenaen på Østlandet som får besøk. Benytt en av årets siste sommerkvelder på en supert utekonsert!

– Stjerneplassen utenfor Lillestrøm Kultursenter er en fantastisk populær konsertarena og vi har gode erfaringer fra både Byfesten og konsert med Kim Larsen her. I tillegg er den lett tilgjengelig – midt i et bysentrum! Det enkelt å komme hit for både de som bor i byen og for tilreisende, sier produsent ved Lillestrøm Kultursenter, Robert Skrolsvik. Han er overbevist om at dette blir en herlig konsertopplevelse i trivelige omgivelser.

– CC Cowboys er et av landets mest historiske rockeband, som treffer et bredt publikum. I år fyller de 30 år og det gjør de med ny musikk og en stor turné. Vi er veldig stolte av at de legger turen innom oss og håper mange kommer for å feire dem hos oss fredag 28. august.

FEIRER MED FANSEN: CC Cowboys – med vokalist Magnus Grønneberg i spissen – legger ut på sommerturné og legger turen innom Lillestrøm Kultursenter. Velkommen til en strålende utekonsert!

CC COWBOYS

FREDAG 28. AUGUST KL. 20.00

Stjerneplassen – utenfor Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 600,- / medlem kr 550,- / VIP kr 1500,-

 

Vi har gleden av å tilby følgende VIP-KONSEPT som kun kan kjøpes i billettluka:

Billett til konserten på eget, opphøyd VIP-område under tak

Velkomstdrikk ved ankomst og reservert bord inne på Scene 5

Smakfull buffet servert på Scene 5 før konserten

To enheter drikke (øl, vin, mineralvann)

Egen bar og toalett tilgjengelig under konserten

Pris kr 1.500,- for alt ovenstående

Som følge av de nye nasjonale retningslinjene for å hindre smitte av koronaviruset blir Lillestrøm Kultursenter stengt inntil videre og ingen forestillinger blir gjennomført.
_
_
_