AUDITION TIL «IDYLL» (NB! Kort søknadsfrist)

Audition avholdes mandag 28. januar kl. 17.00-22.00 og torsdag 31. januar kl. 17.00-22.00
Sted: Lillestrøm Kultursenter, Kirkegata 11. 2000 Lillestrøm
Sal: Connect

Vi søker profesjonelle aktører som er utforskende, modige og har komisk timing til uroppsetningen av IDYLL, en nyskrevet musikal basert på Postgirobyggets sanger! Fortellingen er lagt til 1998 og vi følger et miljø med unge voksne i 20-årene.

Vi trenger to menn og to kvinner med spillealder 20-30 år og en kvinne med spillealder 40-60. Flere av rollene skal spille instrumenter så markér derfor tydelig i CV evt. hvilke instrumenter du behersker. Hele ensemblet skal synge og snakke på norsk, men søkere fra andre land er også velkommen.

Premiere er planlagt tidlig høst 2019, på Lillestrøm Kultursenter.

Praktisk info om audition-dagene

Forbered to fritt valgte sanger på norsk, som du kjenner godt, i sjangeren pop/rock, på max. 3 min. Legg vekt på det fortellende element i formidlingen av sangen.

Ta med noter i riktig toneart til vår pianist. Vil du ta med egen pianist, bruke singback eller selv spille piano/gitar, er du også velkommen til det.

Første runde består i at du synger en, alternativt to sanger for juryen og deretter eventuelt blir innkalt til call back. Vær forberedt på å bare synge utdrag, og å få instruksjon.

Juryen kommer til at bestå av regissører/manusforfattere Erik Schøyen og Henrik Amundsen, samt produsent/musikalsk ansvarlig Robert Skrolsvik.

Krav til søknad:

CV inkludert bilde på én A4-side.

Søknad sendes til: ksollie@lillestrom-kultursenter.no

Søknadsfrist: 20. januar.

Du får beskjed om du blir invitert til audition senest 21 januar.

Velkommen til audition!

_
_
_