1

14. OG 15. MARS AUDITION BILLY ELLIOT

Vi søker skuespillere til den storslåtte musikalproduksjonen Billy Elliot, som skal produseres i Teatersalen på Lillestrøm Kultursenter. Forestillingen har premiere 4. mars 2021.

Vi søker kandidater til alle roller – barn, ungdom og voksne. 

Alle står fritt til søke seg til audition, med forbehold om rollen Fru Wilkinson – som er besatt. Vi ønsker et stort og variert cast med plass til ulikheter. NB! Ingen av rollene er honorert.

Kandidater til rollene Billy og Michael må ha erfaring fra teaterproduksjoner, og ha gode ferdigheter innen sang, skuespill og dans. Vi søker gutter til disse to rollene født mellom 2007-2011. Kandidater fra Lillestrøm Kommune vil bli prioritert. Vi søker i tillegg jenter født mellom 2005-2009 som skal spille jentene i danseklassen til Mrs. Wilkinson.

PÅMELDINGSSKJEMA finner du her.

Forberedelser: Alle skal forberede seg på å synge en valgfri sang med norsk tekst (vers og refreng). Tekstoppgaver og koreografi vil bli gjennomgått på auditiondagen. Alle må forberede seg på å kunne stille begge dager.

*Rollens alder og skuespilleralder trenger ikke korrespondere.

Fra september 2020 -februar 2021 vil vi avholde 4-6 prøver i måneden, på ca 2-3 timer hver. Fra 21.feb 2021 må alle skuespillere kunne stille hver kveld på Lillestrøm Kultursenter. Dette er vinterferieuka for dere som går i grunnskolen.

Prøvene varer ordinært til kl. 22.00 i oppkjøringen, men barna får gå fra alle prøver senest kl. 21.00.  Det kan bli satt opp ekstraprøver dagtid for de som kan dette i uke 8.

Info om prøvetid og forestillinger Billy Elliot kommer i april 2020

Forestillingen skal spilles både i uke 9 og 10 i 2021.

Ved å melde deg på audition samtykker du at du er tilgjengelig for Billy Elliot, prøve- og spilleperioden, og at du bor i Lillestrøm eller omegn.

Spørsmål sendes til: post@lillestromfolketeater.no

E-poster vil bli besvart først etter 2. feb 2020. Oppdateringer og mer informasjon finner du her

Vi får mange henvendelser om audition og vi har dessverre ikke kapasitet til å svare på alle henvendelser.

_
_
_